Millesgårdens Vänner

Millesgården Lanthandel

Välkommen till Millesgården Lanthandel, en restaurang på Lidingö med fokus på grön, hälsosam och medelhavsinspirerad mat.

Millesgårdens Lanthandel har öppet alla dagar utom måndagar på ca samma tider som Millesgården är öppen, d v s fram till kl 17. Köket kan stänga tidigare. Nytt är också att det är servering även kvällstid tisdag – fredag kl 18-22.

Vi väljer varje ingrediens i våra rätter noggrant och med hänsyn till vad som är i säsong. Tonvikten ligger på grönsaker och fisk samt någon enstaka kötträtt. Influenserna är hämtade från Medelhavet, men många råvaror är svenska. Oftast klimatsmart odlade från mindre producenter.

All mat som serveras i restaurangen tillagar vi från grunden, med hantverk, kärlek, och omsorg. Vårt kaffe är ursprungsdeklarerat och handrostat i små kvantiteter i Stockholm. Vi mal kaffet precis innan varje bryggning. Det tar ibland lite längre tid och kan även kosta något mer att göra på vårt sätt. Men vi vet att det är värt det. För det finns inga genvägar till riktigt god mat.

Som medlem i Millesgårdens Vänner kan du också bli VIP kund hos oss. Skicka ett mejl till oss med dina kontaktuppgifter, så kan du sedan också hämta ditt VIP kort i kassan nästa gång du kommer. Vi planerar lite olika specialarrangemang – kanske vinprovning eller någon extra rabatt eller t ex en vilt special till extrapris på höstkanten. Och du kommer alltid att få ditt kaffe utan extra kostnad.

Skriv till info@millesgardenlanthandel.se eller fyll i kontaktformuläret på vår hemsida.

VIP Kortet till Millesgårdens Lanthandel - allt detta får du!

  • Du kan äta dagens lunch mellan kl 11-12 för endast 100 kr!
  • Du får alltid kaffe och sallad till maten utan extra kostnad
  • Du får information om arrangemang på kvällstid som specialmenyer och vinprovning